Menu

Voorgerechten
Gebakken foie gras
Jonge wortel / Jus met cajun / Crispy yoghurt
€28
Langoustines
3 bereidingen / Avocado / Venkel
€32
Asperges
Slaatje van grijze garnalen / Gazpacho / Tempura
€25
Hoofdgerechten
Hartzwezerik
Groene curry / Gebakken aubergine / Butternut
€38
Rascasse
Mergpompoen / Kokos / Citroengras
€49
“El Xaï” Lam van Catalonië
Tomaat / Gerookte kruiden / Bulgur
€35
Klassiekers
Rib-Eye
Geroosterd / Fleur de Sel
€30
Tarbot
Pasta / Parmezaan / Jus met salie
€49
Krab en buikspek
Tomatenvariëteit / Vinaigrette van Burrata / Koffie en citrus
Asperges
Cannelloni van ossestaart / Verveine / Karnemelk
* Rascasse
Mergpompoen / Groene curry / Smoothie
Duif
Hooiboter / Pastinaak / Bietstructuur
Nyangbo Chocolade
Kumquat / Crèmeux van citrusvruchten / AgrumGanache / Olijfolie-ijs / Aardse cacao
Komkommer
Hangop / Granny Smith / Gin

Menu aan 65 Euro per persoon / 25 Euro met aangepaste wijnen

* 79 Euro, supplement 30 Euro met wijn

Vanaf zes personen vragen wij u om een menu te kiezen

Elke weekmiddag voorgerecht-hoofdgerecht-koffie
Lunch zonder aangepaste dranken
€33
Lunch met aangepaste dranken
€48

Menu’s worden per gezelschap bediend.
Wijzigen kan mits € 8 extra pp/gerecht.
Onze menu’s worden voor de hele tafel geserveerd
€ 43
dienst en btw incl.
€ 58 met wijnen