Menu

Voorgerechten
Gebakken foie gras
Jonge wortel / Jus met cajun / Crispy yoghurt
€28
Holstein
Rode biet / Haringkaviaar / Zure room
€27
Sint-Jakobsvrucht
Carpaccio / Tabouleh / Limoen
€29
Hoofdgerechten
Zeetong
Kokos / Citroengras / Gember
€38
Hert
Nootmengeling / Schorseneer / Appelmoes
€38
Fazant ( per 2 personen )
Brabantse wijze / Boutjes ‘ Fine Champagne ‘
€68
Klassiekers
Rib-Eye
Geroosterd / Fleur de Sel
€36
Tarbot
Pasta / Parmezaan / Jus met salie
€55
Heilbot
Structuren van knolselder / Raap / Rode Curry
Makreel
Gegaard op de GreenEgg / Champagnemousseline / Avocado
* Sint-Jakobsvrucht
Miso / Schorseneer / Verveine
Fazanthen
Peterseliewortel / Polenta / Waterzooi met Sriracha
Koffie - Chocolade
Baileysijs / Koffiecrèmeux / Chocoladespongecake
La pomme de ‘Blanche Neige’
Granny Smith / Mousse Ivoire / Appelsorbet / Crumble

Menu aan 65 Euro per persoon / 25 Euro met aangepaste wijnen

* 79 Euro, supplement 30 Euro met wijn
* Dessertwijn komt op €9

Vanaf zes personen vragen wij u om een menu te kiezen

Elke weekmiddag voorgerecht-hoofdgerecht-koffie
Lunch zonder aangepaste dranken
€35
Lunch met aangepaste dranken
€50

Menu’s worden per gezelschap bediend.
Wijzigen kan mits € 8 extra pp/gerecht.
Onze menu’s worden voor de hele tafel geserveerd
€ 43
dienst en btw incl.
€ 58 met wijnen