Menu

Voorgerechten
Gebakken foie gras
Jonge wortel / Jus met cajun / Crispy yoghurt
€28
Langoustines
3 bereidingen / Avocado / Venkel
€32
Chawanmushi
Slaatje van grijze garnalen / Gazpacho / Tempura
€25
Hoofdgerechten
Hartzwezerik
Groene curry / Gebakken aubergine / Butternut
€38
Zeebaars
Mergpompoen/ kokos / citroengras
€38
“El Xaï” Lam van Catalonië
Tomaat / Gerookte kruiden / Bulgur
€35
Klassiekers
Rib-Eye
Geroosterd / Fleur de Sel
€30
Tarbot
Pasta / Parmezaan / Jus met salie
€49
Nobashi-garnaal
Pomelo / Xérès / Duindoornbes
Rog
Rode lombok / Butternut / Gember
* Arroz Bomba
Kalfswang / Mul / Pisco Sour
Suquet Ibérico
Lemon polenta / Mosterd-Dille / Mierikswortel
Thaïland
Sorbet coco-citroengras / Combava mousse / Mango
Pistachier
Bavarois / Koffie / Crème Anglaise

Menu aan 65 Euro per persoon / 25 Euro met aangepaste wijnen

* 79 Euro, supplement 30 Euro met wijn
Dessertwijn supplement 6 euro per glas
Supplement kaasbordje: €11 (onze kazen worden geaffineerd door Kaasmeester Callebaut)

Vanaf zes personen vragen wij u om een menu te kiezen

Elke weekmiddag voorgerecht-hoofdgerecht-koffie
Lunch zonder aangepaste dranken
€33
Lunch met aangepaste dranken
€48

Menu’s worden per gezelschap bediend.
Wijzigen kan mits € 8 extra pp/gerecht.
Onze menu’s worden voor de hele tafel geserveerd
€ 43
dienst en btw incl.
€ 58 met wijnen