Menukaart

Home / Menukaart
Voorgerechten
Kwartel
Baklava / Pittige butternut / Xérès
€25
Asperges
3 bereidingen / Karnemelk Limoen
€25
Heilbot
Structuren van knolselder / Raap / Rode Curry
€29
Veggie
Risotto / Beukenzwam / Truffel
€26
Hoofdgerechten
Zeebaars
Langoustine / Boemboe / Tomaat
€38
Hamashi
Korma / Linzen / Adjar Tjampoer
€38
Poulet de Bresse (per 2 personen)
Waterzooigroenten / Sriracha / Kokos
€72
Klassiekers
Rib-Eye
Geroosterd / Fleur de Sel
€36
Tarbot
Pasta / Parmezaan / Jus met salie
€60
Mechelse Asperges
Sashimi tonijn / Karnemelk / Daslook
Paling “Unagi Kabayaki”
Appel / Groene selder / Soja
* Soft Shell Krab
Gefermenteerde groenten / Chardonnay / Tuinkruiden
Porc de Cappellin
Gelakt met mosterd / Boemboe Bali / Radijs
Lost in Thaïland
Mousse van kokos / Mangocompote / Citroencrèmeux
Aardbeien
Bavarois van witte chocolade / Yoghurt / Vanille Bourbon

Menu aan 65 Euro per persoon / 25 Euro met aangepaste wijnen

* 79 Euro, supplement 30 Euro met wijn
* Dessertwijn komt op €9
* Supplement kaasbordje: €11 (onze kazen worden geaffineerd door Kaasmeester Callebaut)

Vanaf zes personen vragen wij u om een menu te kiezen

Elke weekmiddag voorgerecht-hoofdgerecht-koffie
Lunch zonder aangepaste dranken
€35
Lunch met aangepaste dranken
€50

Menu’s worden per gezelschap bediend.
Wijzigen kan mits € 8 extra pp/gerecht.
Onze menu’s worden voor de hele tafel geserveerd
€ 43
dienst en btw incl.
€ 58 met wijnen