Menu

Voorgerechten
Gebakken foie gras
Jonge wortel / Jus met cajun / Crispy yoghurt
€28
Holstein
Rode biet / Haringkaviaar / Zure room
€27
Sint-Jakobsvrucht
Carpaccio / Tabouleh / Limoen
€29
Hoofdgerechten
Zeetong
Kokos / Citroengras / Gember
€38
Hert
Nootmengeling / Schorseneer / Appelmoes
€38
Fazant ( per 2 personen )
Brabantse wijze / Boutjes ‘ Fine Champagne ‘
€68
Klassiekers
Rib-Eye
Geroosterd / Fleur de Sel
€36
Tarbot
Pasta / Parmezaan / Jus met salie
€55
Zeekat
Zoetzure m’hamsa / Tapioca / Dashi
Sint-Jakobsvrucht
Koolraap / Humus / Laos
* Zwezerik - Langoustine
Paëlla / Gerookte paprika / Peterseliewortel
Hindefilet
Gelakt met sesam / Pompoenstructuur / Sambal
Autour de la noisette et lait cru
Smeuïge karamel / Rijstpap / Rietsuikerijs
Lemon-ice
Crèmeux van kalamansi / Sorbet / Yuzu

Menu aan 65 Euro per persoon / 25 Euro met aangepaste wijnen

* 79 Euro, supplement 30 Euro met wijn

Vanaf zes personen vragen wij u om een menu te kiezen

Elke weekmiddag voorgerecht-hoofdgerecht-koffie
Lunch zonder aangepaste dranken
€33
Lunch met aangepaste dranken
€48

Menu’s worden per gezelschap bediend.
Wijzigen kan mits € 8 extra pp/gerecht.
Onze menu’s worden voor de hele tafel geserveerd
€ 43
dienst en btw incl.
€ 58 met wijnen