Skip to main content

HET LEKKERE LEVEN

Topkeuken, gezellig interieur, idyllische tuin met prachtig uitzicht. Hier worden uw smaakpapillen culinair verwend door Didier Van Holder en zijn vrouw Ingrid Frederix. Samen vormen zij het ideale duo in de keuken die telkens op zoek gaan naar verrassende smaakcombinaties met exclusieve ingrediënten. Ervoor zorgen dat gaan eten ook een beleving wordt, dat is hun doel.

Uiteraard mag de service niet ontbreken! Dochter Laetitia zorgt ervoor dat alles vlot en gemoedelijk verloopt in een onbedwongen sfeer zodat iedere klant zich hier ‘thuis’ voelt.

Samen met hun team gaan ze voor één doel : hun gasten culinair verwennen met een beleving die uitgroeit tot een onvergetelijke herinnering.

ONTDEK ONS GASTRONOMISCH MENU

Als de ziel uit de keuken is, verdwijnt de smaak

Waarom je vandaag moet langskomen?

GASTRONOMISCH ETEN

Didier werkte zelf steeds in sterrenzaken en leerde er het klappen van de zweep. Een ster is de ultieme bekroning voor de kookkunsten van een kok.

VRIENDELIJKE BEDIENING

Tevreden klanten geven de meeste voldoening. En ja, de invloed van de ontelbare kookprogramma’s is duidelijk merkbaar in de zaak.

KWALITEIT VOEDING

In de keuken wordt uitsluitend met hoogwaardige producten gewerkt. Veel vis en schaaldieren als voorgerechten, gevolgd door vlees, dagverse seizoensproducten.