MENUKAART

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Vanaf zes personen vragen wij u om een menu te kiezen.
Menu’s worden per gezelschap bediend.

Voorgerechten

Foie Gras, 3 bereidingen zoetzuur
€28
Sint-Jakobsvruchten, Shiitake, Tapioca
€28
Imperial Heritage Caviar, Verse pasta
€35/10 gram
Veggie, Risotto, Parmiggiano
€26

Hoofdgerechten

Zeebaars, Langoustine, Boemboe
€38
Zeetong, Schorseneer, Amandel
€38
Kalfszwezerik, Gelakt, Graantjes, Polenta
€38

Klassiekers

Rib-Eye, Geroosterd, Fleur de Sel
€36
Tarbot, Bulgur, Jus met salie
€60

Dit 4-gangenmenu omvat twee voorgerechten,
een hoofdgerecht en een nagerecht.
*Selectie aangepaste wijnen aan € 25

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Vanaf zes personen vragen wij u om een menu te kiezen.
Menu’s worden per gezelschap bediend.

Menu Signatuur

Keuze van Didier
€65

Selectie aangepaste wijnen aan € 18.
Dit menu aanlengen met een nagerecht € 12.

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Vanaf zes personen vragen wij u om een menu te kiezen.
Menu’s worden per gezelschap bediend.

Menu Business

Dagelijks wisselend marktmenu
€38
Voorgerecht, hoofdgerecht, koffie/thee

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Vanaf zes personen vragen wij u om een menu te kiezen.
Menu’s worden per gezelschap bediend.

Supplementen

Imperial Heritage Caviar
€35
Kaasbord (geaffineerd door Kaasmeester Callebaut)
€12
Kaasbord ipv dessert
€8
Dessertwijn
€9 per glas

€ 85 – *€ 30 met aangepaste wijnen

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Vanaf zes personen vragen wij u om een menu te kiezen.
Menu’s worden per gezelschap bediend.

Menu Degustatie

Gerookte paling, Ganzenlever, Sesam, Enoki
Grijze Noordzeegarnaal, Corne de Gatte, Yuzu, Botermelk
Bretoense Sint-Jakobsnoot, Miso, Aardpeer, Hooi-infusie
Imperial Heritage Caviar, Verse pasta, Beurre Blanc *
Pluma Iberico, Granencrunch, Maïs, Polenta
Butternut, Mousse, Koffiecrunch, Ganache met pinda
Fiji, Passie-Banaan, Kokosnoot

HET GENOT VAN DE KEUKEN IS INTENSER ALS JE HET DEELT