MENUKAART

Dit 4-gangenmenu omvat twee voorgerechten,
een hoofdgerecht en een nagerecht.
*Selectie aangepaste wijnen aan € 25

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Vanaf zes personen vragen wij u om een menu te kiezen.
Menu’s worden per gezelschap bediend.

Menu Signatuur

Keuze van Didier
€65

Selectie aangepaste wijnen aan € 18.
Dit menu aanlengen met een nagerecht € 12.

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Vanaf zes personen vragen wij u om een menu te kiezen.
Menu’s worden per gezelschap bediend.

Menu Business

Dagelijks wisselend marktmenu
€38
Voorgerecht, hoofdgerecht, koffie/thee

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Vanaf zes personen vragen wij u om een menu te kiezen.
Menu’s worden per gezelschap bediend.

Supplementen

Imperial Heritage Caviar
€35
Kaasbord (geaffineerd door Kaasmeester Callebaut)
€12
Kaasbord ipv dessert
€8
Dessertwijn
€9 per glas

€ 85 – *€ 30 met aangepaste wijnen

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Vanaf zes personen vragen wij u om een menu te kiezen.
Menu’s worden per gezelschap bediend.

Menu Degustatie

Schotse zalm, Dürüm, Limoeneiwit, Zure room
King Krab, 3 bereidingen, Dragon, Tomaat
Noordzeeschelpjes, Fideuà, Kokos, Tandoori
* Imperial Heritage Caviar, Verse pasta, Beurre Blanc
Holstein, Shakshuka, Schapenkaas, Barbecuejus
“Souffle de Fraicheur, Granny Smith en kervel, Ganache Ivoire, Sorbet
Abrikozen, Mousse, Krokantje, Kwark

HET GENOT VAN DE KEUKEN IS INTENSER ALS JE HET DEELT