MENUKAART

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Voorgerechten

Gebakken ganzenlever

€28

Baklava / Pittige butternut / Xérès

Sint-Jakobsvruchten

€26

Parijse paddenstoelen / Jus van gebrand hooi / Tapioca

Soft Shell krab

€29

Gefermenteerde groenten / Chardonnay / Tuinkruiden

Veggie

€26

Risotto / Beukenzwam / Truffel
Hoofdgerechten

Zeebaars

€38

Langoustine / Boemboe / Tomaat

Zeetong

€38

Schorseneer / Amandel / Zoethout

Fazant (per 2 personen)

€66

Brabantse wijze / Boutje “Fine champagne”
Klassiekers

Rib-Eye

€36

Geroosterd / Fleur de Sel

Tarbot

€60

Pasta / Parmezaan / jus met salie

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Sint-Jakobsvrucht

Kardemom / Botarga / Krokant zaad

Rouget Barbet

Sojascheuten / Meringue van ‘eekhoorntjesbrood’ / Leeflank

* Fanzanthen

Zuring / Gember / Ciderjus

Hinde

Bloedappelsien / Peterseliewortel / Crispy rijst

Rood

Bavarois van vanille / Rode biet / Vijgenchips / Sorbet van geitenkaas

Het Ei

Passievruchtcaramel / Crèmeux van eiëren / Gekonfijt ei

Menu aan 65 Euro per persoon / 25 Euro met aangepaste wijnen

* Aanpassing van dessert naar kaasbord: €6
* 79 Euro, supplement €30 met wijn
* Dessertwijn komt op €9
* Supplement kaasbordje: €11 (onze kazen worden geaffineerd door Kaasmeester Callebaut)

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Elke weekmiddag voorgerecht-hoofdgerecht-koffie

Lunch zonder aangepaste dranken

€35

Lunch met aangepaste dranken

€50

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

De marktmenu is dagelijks afhankelijk van het aanbod en wordt steeds mondeling voorgesteld door ons personeel.
Menu's worden per gezelschap bediend.
Wijzigen kan mits €8 extra pp/gerecht.
Onze menu's worden voor de hele tafel gereserveerd €43
Dienst en btw incl. €58 met wijnen

HET GENOT VAN DE KEUKEN IS INTENSER ALS JE HET DEELT