MENUKAART

Bestellingen voor vrijdag ten laatste woensdag voor 20u00 doorgeven.
Bestellingen voor zaterdag en zondag ten laatste donderdag voor 20u00 doorgeven.

Afhaalmomenten vrijdag en zaterdag tussen 12u00 en 18u00.
Afhaalmoment zondag van 10u30 tot 12u30.

Menu aan €45,00 per persoon.

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Afhaalmenu

Nobashigarnalen
M'hamsa salade - Avocado - Citrusgel
Schelvis
Prei - Feta - Jus met salie
Exotique
Mango - Passievrucht - Coco

Dit 4-gangenmenu omvat twee voorgerechten,
een hoofdgerecht en een nagerecht.
*Selectie aangepaste wijnen aan € 25

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Vanaf zes personen vragen wij u om een menu te kiezen.
Menu’s worden per gezelschap bediend.

Menu Signatuur

Keuze van Didier
€65

Selectie aangepaste wijnen aan € 18.
Dit menu aanlengen met een nagerecht € 12.
Dit menu omvat een voorgerecht, hoofdgerecht en koffie/thee.

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Vanaf zes personen vragen wij u om een menu te kiezen.
Menu’s worden per gezelschap bediend.

Menu Business

Dagelijks wisselend marktmenu
€38
Voorgerecht, hoofdgerecht, koffie/thee

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Vanaf zes personen vragen wij u om een menu te kiezen.
Menu’s worden per gezelschap bediend.

Supplementen

Imperial Heritage Caviar
€35
Kaasbord (geaffineerd door Kaasmeester Callebaut)
€12
Kaasbord ipv dessert
€8
Dessertwijn
€9 per glas

€ 85 – *€ 30 met aangepaste wijnen
* Supplement Imperial Heritage Caviar € 35

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Vanaf zes personen vragen wij u om een menu te kiezen.
Menu’s worden per gezelschap bediend.

Menu Degustatie

Mezze “Inspiration” - Zeeëgel - Komkommer - Wakamé
Rouget-Barbet - Dukkah - Tomaat - Bulgur met Oegandese vanille
Langoustine - Aïoli - Botermelk - Waterkers
* Imperial Heritage Caviar - Polenta - Zure room
Jonge wilde eend ‘col-vert’ - Bonenkruid - Zaden en knollen - Zoetzuur
Crèmeux van witte perzik - Mousse van Wijngaardperzik - Sorbet
Chocolade mousse Macaé - Caramel - Grué

1 giftbox per persoon
75 euro per box
Afhalen op 24 en 31 december

Ontbijtgerechtjes

Crocque Appel / Ponzu / Muscovado Suiker
Cake Frangipane / Matcha
Melkbroodje

Voor en Brunch

"Spek met eiëren" Touch
Quiche / Mortadelle / Noten / Manchego

Hapjes voor de lunch

Tonijn / Tzaziki / Dragon
Foie Gras / Druif / Xérès
Thaïse wrap / Eendenborst

Koud Voorgerecht

Gerookte paling / Rode biet / Zure room

Soepje

Bisque van langoustine / Chili toast met Parmezaan

Warm voorgerecht

Flammenkuche / Pata Negra / Tartufo

Hoofdgerecht

Hertenkalf / Pepersaus / Wortelvariëteit

Dessert

Chocolade Sensatie

Vieruurtje

Madeleines
Truffels
Macarons

Menu aan 65 Euro per persoon
Menu aan 75 Euro*
afhalen op 24/12

* Assortiment met 4 apero “hapjes”

Sint-Jakobsvrucht / Gerookte worteljus / Beuling / Combava
Kalfswang / Langoustine / Pompelmoes / Gekarameliseerde hazelnootjes
Holstein / Artisjok / Tamarinde / Rendang
Kerstbal / Chocolade / Yoghurt / 5-spice

Menu aan 65 Euro per persoon
Menu aan 75 Euro*
afhalen op 24/12

* Assortiment met 4 apero “hapjes”

Krab / Koningsvis / Niboshi / Botermelk
Gebakken Foie Gras / Rozijnen / Xérès / Ganjang

( foie gras kan vervangen worden door kwartel )

Kapoen / Moambe / Zoete paprika / Banaan
Vuurwerk 2021 / Praliné / Vanille “Madagascar” / Marrons glaçés

HET GENOT VAN DE KEUKEN IS INTENSER ALS JE HET DEELT