MENUKAART

Bestellingen voor vrijdag ten laatste woensdag voor 20u00 doorgeven.
Bestellingen voor zaterdag en zondag ten laatste donderdag voor 20u00 doorgeven.

Afhaalmomenten vrijdag en zaterdag tussen 12u00 en 18u00.
Afhaalmoment zondag van 10u30 tot 12u30.

Menu aan €45,00 per persoon. (zonder aanpassingen)

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Afhaalmenu 23-24-25

Garnalen
Flensjes met groene kruiden / Smoutebollen / Pavas
Sliptong
Gebakken mosselen / Fregola Sarda / Tomaat
Chocolade
Passievrucht / Karamel

Menu aan 45 euro

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Vanaf zes personen vragen wij u om een menu te kiezen.
Menu’s worden per gezelschap bediend.

Supplementen

Imperial Heritage Caviar
€35
Kaasbord (geaffineerd door Kaasmeester Callebaut)
€12
Kaasbord ipv dessert
€8
Dessertwijn
€9 per glas

HET GENOT VAN DE KEUKEN IS INTENSER ALS JE HET DEELT