MENUKAART

Bestellingen voor vrijdag ten laatste woensdag voor 20u00 doorgeven.
Bestellingen voor zaterdag en zondag ten laatste donderdag voor 20u00 doorgeven.

Afhaalmomenten vrijdag en zaterdag tussen 12u00 en 18u00.
Afhaalmoment zondag van 10u30 tot 12u30.

Menu aan €45,00 per persoon.

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Afhaalmenu

Schotse Zalm
Goma - Zure Room - Bergamot
Hertenkalf
Tarte flambée - Gnocchi - Knolletjes
Appel
Yoghurt - Ivoire - Tatin

Dit 4-gangenmenu omvat twee voorgerechten,
een hoofdgerecht en een nagerecht.
*Selectie aangepaste wijnen aan € 25

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Vanaf zes personen vragen wij u om een menu te kiezen.
Menu’s worden per gezelschap bediend.

Menu Signatuur

Keuze van Didier
€65

Selectie aangepaste wijnen aan € 18.
Dit menu aanlengen met een nagerecht € 12.
Dit menu omvat een voorgerecht, hoofdgerecht en koffie/thee.

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Vanaf zes personen vragen wij u om een menu te kiezen.
Menu’s worden per gezelschap bediend.

Menu Business

Dagelijks wisselend marktmenu
€38
Voorgerecht, hoofdgerecht, koffie/thee

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Vanaf zes personen vragen wij u om een menu te kiezen.
Menu’s worden per gezelschap bediend.

Supplementen

Imperial Heritage Caviar
€35
Kaasbord (geaffineerd door Kaasmeester Callebaut)
€12
Kaasbord ipv dessert
€8
Dessertwijn
€9 per glas

€ 85 – *€ 30 met aangepaste wijnen
* Supplement Imperial Heritage Caviar € 35

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Vanaf zes personen vragen wij u om een menu te kiezen.
Menu’s worden per gezelschap bediend.

Menu Degustatie

Mezze “Inspiration” - Zeeëgel - Komkommer - Wakamé
Rouget-Barbet - Dukkah - Tomaat - Bulgur met Oegandese vanille
Langoustine - Aïoli - Botermelk - Waterkers
* Imperial Heritage Caviar - Polenta - Zure room
Jonge wilde eend ‘col-vert’ - Bonenkruid - Zaden en knollen - Zoetzuur
Crèmeux van witte perzik - Mousse van Wijngaardperzik - Sorbet
Chocolade mousse Macaé - Caramel - Grué

HET GENOT VAN DE KEUKEN IS INTENSER ALS JE HET DEELT