MENUKAART

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Voorgerechten

Gebakken ganzenlever

€28

Baklava / Pittige butternut / Xérès

Sint-Jakobsvruchten

€26

Parijse paddenstoelen / Jus van gebrand hooi / Tapioca

Soft Shell krab

€29

Gefermenteerde groenten / Chardonnay / Tuinkruiden

Veggie

€26

Risotto / Beukenzwam / Truffel
Hoofdgerechten

Zeebaars

€38

Langoustine / Boemboe / Tomaat

Zeetong

€38

Schorseneer / Amandel / Zoethout

Fazant (per 2 personen)

€66

Brabantse wijze / Boutje “Fine champagne”
Klassiekers

Rib-Eye

€36

Geroosterd / Fleur de Sel

Tarbot

€60

Pasta / Parmezaan / jus met salie

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Sint-Jakobsvrucht

Kardemom / Botarga / Krokant zaad

Rouget Barbet

Sojascheuten / Meringue van ‘eekhoorntjesbrood’ / Leeflank

* Fanzanthen

Zuring / Gember / Ciderjus

Hinde

Bloedappelsien / Peterseliewortel / Crispy rijst

Rood

Bavarois van vanille / Rode biet / Vijgenchips / Sorbet van geitenkaas

Het Ei

Passievruchtcaramel / Crèmeux van eiëren / Gekonfijt ei

Menu aan 65 Euro per persoon / 25 Euro met aangepaste wijnen

* Aanpassing van dessert naar kaasbord: €6
* 79 Euro, supplement €30 met wijn
* Dessertwijn komt op €9
* Supplement kaasbordje: €11 (onze kazen worden geaffineerd door Kaasmeester Callebaut)

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

Elke weekmiddag voorgerecht-hoofdgerecht-koffie

Lunch zonder aangepaste dranken

€35

Lunch met aangepaste dranken

€50

Gelieve ons op de hoogte te houden mocht U bepaalde allergieën of intoleranties hebben.

De marktmenu is dagelijks afhankelijk van het aanbod en wordt steeds mondeling voorgesteld door ons personeel.
Menu's worden per gezelschap bediend.
Wijzigen kan mits €8 extra pp/gerecht.
Onze menu's worden voor de hele tafel gereserveerd €43
Dienst en btw incl. €58 met wijnen

Enkel tijdens de feestdagen: afhalen op 24/12 en 31/12 (uur van de afhaling wordt telefonisch besproken).
Om de service en de kwaliteit te kunnen garanderen, kunnen we geen rekening houden met vegetariërs, veganisten, intoleranties of allergieën.

Hertfilet (mogelijk te vervangen door zalm Label Rouge)

Carpaccio en tartaar / Dooier van wortel / Bottarga / Structuren van aardappel met soja

Gevulde céviche-ui*

Nobashigarnaal / Risotto Parmiggiano / Vadouvan

Suprême van fazant “Rossini”

Butternut / Nougatschilfers / Tartufo

Douceur Surprise

Walnoot / Vanillebourbon / Oribaza / Dulceycrunch

Menu aan 45 euro per persoon / 55* per persoon

Mogelijkheid ook voor 5-tal zoute pralines met verrassende smaaksensaties als hapje : € 7,50 per persoon

HET GENOT VAN DE KEUKEN IS INTENSER ALS JE HET DEELT